Informatie activiteiten

Van sommige activiteiten is voorlopig alleen de datum gepland en volgt later meer informatie. Kijk dus regelmatig op onze site om op de hoogte te blijven. Alle activiteiten zijn bestemd voor de leden van Samen Alleen én voor gasten uit de doelgroep.

Kijk 2 a 3 weken voor een activiteit in de activiteitenkalender op de site, waar dan alle informatie over die activiteit te vinden is  Voor alle activiteiten van Samen Alleen geldt DV.

Ben je geen lid van Samen Alleen, maar hoor je wel bij de doelgroep (weduwe/weduwnaar tot 65 jaar) dan ben je van harte welkom om eens geheel vrijblijvend kennis te komen maken met de vereniging, haar leden en activiteiten.

 

Vrijwel altijd moet er opgegeven worden voor een activiteit. Bij elke activiteit worden naam en contactgegevens vermeld van de persoon die betreffende actitviteit regelt. Let hierbij vooral op de uiterste opgeefdatum!

 

Verder geldt: bij afmelden na de uiterste opgeefdatum moet wel betaald worden. Onze gastheer/gastvrouw maakt -veelal privé- kosten die toch verrekend moeten worden. Alleen in bijzondere gevallen (bv. ziekte van jezelf of in je gezin) kan hiervan worden afgeweken. Is vervoer een probleem, dan is er soms de mogelijkheid om te carpoolen.

 

 

Aankomende evenementen

Inloggen website