Even voorstellen…

Auteur: Dien
Publicatie Datum: 25 maart 2022

Hoi allemaal.. ik wil me even kort voorstellen. Ik ben Dieneke 34, en moeder van een dochter van 3 en zoon van 2.

Als ik dit typ…dan bedenk ik me… op dit forum wil ik niks typen. En gaan me gedachten uit naar vorig jaar. Zoals iedereen een verhaal en achtergrond heeft…zo heb ik die ook..

Toen mijn man 1 was hebben ze een immuunsysteem stoornis ondekt… hij heeft toen veel in het ziekenhuis gelegen en was daar ook kind aan huis. Even in jip en janneketaal…als gezonde mensen ziek worden…dan eten de goede cellen…de verkeerde cellen op. Bij hem is dit verstoord en is hij dus kwetsbaar voor infecties.

Ergens in april/mei 2021 kreeg hij tintelingen in zijn rechterbeen en voor die tijd veel moe…eind mei is hij opgenomen in het umc. Daar bleek dat hij een abces in de hersenstam had. En dan zit je in een soort trein…waar van je niet weet waar het eindigt. En dan volgt er een periode ziekenhuis in en uit…die steeds korter werd…11 augustus 21 hebben ze een biopt genomen uit z’n hersenstam…daar hebben ze oude cellen gevonden en die zijn ook gaan woekeren…IC en medium care volgde…3 dagen voor z’n overlijden kregen we bericht dat hij was uitbehandeld…was voor ons geen verrassing…hij voelde en wij zagen het aankomen.. 20 aug 21 is hij in het bijzijn van z’n zus overleden. Hij is 35 geworden.

3 Reacties

 1. Ja, eigenlijk willen we helemaal niet van deze vereniging lid zijn, want dat betekent dat we onze man of vrouw moeten missen.
  En wat is dat moeilijk om alleen verder te moeten gaan.
  Dieneke, wat is het snel gegaan zeg met je man, ja je stapt in een trein, en je hebt er zelf geen grip op.
  En dan het eindstation het sterven van je man.
  Maar ondanks dat we liever geen lotgenoten zijn, is het goed , om met lotgenoten te kunnen delen, want lotgenoten begrijpen en snappen je.
  Zelf heb ik altijd veel steun aan de lotgenoten, ik hoop dat je dat ook zo mag ervaren.

 2. Iedereen heeft een verhaal maar wat is jouw verhaal ook heftig om te lezen Dieneke. Ik hoop dat het je goed doet om lotgenoten te spreken en er even uit te zijn naast de zorg voor je nog jonge gezin.
  Veel liefs, Tineke

 3. Wat een heftig verhaal, en zo heeft iedereen zijn eigen verhaal….. ik wens je heel veel sterkte, en ik hoop tot ziens op een van onze samenkomsten.

Een reactie versturen

Aankomende evenementen

Inloggen website

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.